FAQ items aan het laden...

Martijn en Daniëlle Overvest

Martijn en Daniëlle Overvest2023-01-17T16:30:03+00:00

Werkzaam bij Stichting Gave

Het is ons verlangen dat vluchtelingen zich gezien en geliefd voelen. Als manager veldwerk en manager bedrijfsvoering werken Martijn en Daniëlle Overvest hier in liefde aan mee. De kennis en ervaring die wij hadden opgedaan in de IT en accountancy willen we ten dienste stellen van Gods Koninkrijk. Door onze contacten met vluchtelingen groeide het verlangen iets voor hen te kunnen betekenen. Bij Gave kunnen we dat doen.

Daniëlle geeft leiding aan de ondersteunende afdelingen P&O, Financiën, IT en Facilitair. Het professionaliseren van de organisatie zorgt ervoor dat Gave meer kan bereiken met minder middelen.

Als manager veldwerk geeft Martijn leiding aan het team van veldwerk medewerkers. Verder onderzoekt hij of en hoe Gave de functie ‘azc pastor’ vorm kan geven. In de praktijk betekent dit dat hij mensen bezoekt op het azc. Christenen pastoraal ondersteunt. Ook wil hij onderwijs geven aan mensen die interesse hebben naar het christelijk geloof.

We zijn God dankbaar dat we op zo’n bijzondere plek mogen werken. We kunnen dit alleen doen met de onmisbare hulp van God en onze achterban die ons steunt met gebed en financiële middelen.

Geef een gift

Stichting Gave
Gave maakt kerken en christenen bewust van de Bijbelse roeping om vluchtelingen gastvrij te ontvangen. Gave helpt christenen om vluchtelingen te zien, lief te hebben en een plek te bieden in de christelijke gemeenschap. Kijk voor meer informatie op de site van Stichting Gave.

Stichting Gave