FAQ items aan het laden...

Zending en goede doelen

Zending en goede doelen2020-07-11T05:01:21+00:00

Zending gaat door: juist nu!

Nicaragua
Het coronavirus geeft onzekerheid over wat komen kan en geeft ook moed om het Evangelie te delen. Gods Geest zet wereldwijd mensen aan om te troosten, te bemoedigen en hulp te bieden. Het zendingswerk van de GZB gaat door, ook al zijn verschillende zendingswerkers teruggehaald naar Nederland, zoals Anneleen van Doorn en John en Marjan Lindhout. Zij helpen nu vanuit Nederland de kerk in Nicaragua. Ze hebben hierover een nieuwe videoboodschap gemaakt die hier te bekijken is.

Het is belangrijk dat u het zendingswerk blijft steunen, daarom willen we u oproepen om te blijven bidden, en te blijven geven, via het zendingsbusje, zodat het zendingswerk door kan gaan. U kunt uw bijdrage aan het zendingsbusje digitaal geven via deze link of door bijgevoegde QR code te scannen. Zorg ervoor dat u de GIVT app eerst even download, om daarna te kunnen geven. Alvast hartelijk dank voor uw gebed en uw gift.

Stichting Gave
Ook vragen we uw voorbede en steun voor het werk van Martijn en Daniëlle Overvest bij Stichting Gave. Zij zetten zich als zendingsechtpaar in eigen land in voor het werk onder vluchtelingen in Nederland. Daniëlle geeft leiding aan de ondersteunende afdelingen van Stichting Gave en Martijn doet meerdere projecten en bemoedigt mensen in AZC’s als pastoraal werker. Zeker in deze tijd, waar de asielzoekers het niet makkelijk hebben, is het waardevol dat ze ondersteund en gezien worden. We zijn dankbaar dat Martijn en Daniëlle zich hiervoor willen inzetten. Zie voor meer informatie en betrokkenheid www.gave.nl/martijnendanielleovervest

Namens de zendingscommissie