FAQ items aan het laden...

Vakantie Bijbel Week

Vakantie Bijbel Week2020-09-02T12:04:36+00:00

Voor kinderen van 6 tot 12 jaar

VBW 2020

Afgelopen zomer is de VBW gehouden. Het was een heel gezellige en leuke week, elke dag was er een tasje met knutselspullen voor thuis en ook Bram en Britt waren weer van de partij.  Bekijk hier nog eens het themalied, weettekst en het filmpje van Adriane over het goede doel.

Goede doel
Net zoals andere jaren is er dit jaar weer geld opgehaald voor een goed doel. Dit jaar is het opgehaalde bedrag voor het Muskatlonproject waar Adriane Verwaal volgend jaar aan mee gaat doen.

De Muskatlon is een wandel, hardloop of fietstocht door een gebied waar Open Doors actief is. Open Doors is en organisatie die de vervolgde kerk ondersteund. In veel van deze landen zijn mensen niet vrij om te geloven wat ze willen. Naar de kerk gaan is anders als in Nederland, dit gebeurt vaak in het geheim.

Er zijn verschillende kinderen (en ouders) enthousiast aan de slag gegaan voor het ophalen van geld. Zo was er een terras bij het Prinsenplein, werd er langs de weg frisdrank en water verkocht, film kijken en zijn er taarten gebakken voor de verkoop. Het opgehaalde geld is zaterdag 25 juli ingeleverd bij Adriane Verwaal en de opbrengst is € 1.243,90 euro! Wát een ontzettend mooi bedrag, iedereen heel erg bedankt!

VBW Filmpje