FAQ items aan het laden...

Vakantie Bijbel Week

Vakantie Bijbel Week2021-07-12T12:49:53+00:00

Voor kinderen van 6 tot 12 jaar

VBW 2021

In de eerste week van de zomervakantie wordt in Langbroek zoals gebruikelijk de Vakantie Bijbel Week georganiseerd! Vorig jaar is dit heel anders gegaan dan we gewend waren. Nu zijn we blij en dankbaar dat we weer een mooie VBW week mogen organiseren ín de bekende tent!

Wanneer?
Dinsdag              20 juli
Woensdag          21 juli
Donderdag         22 juli

Waar?
In de tent!
Langbroekerdijk a 59

Thema: ‘Hallo Contact?!
Het woord ‘contact’ heeft sinds alle coronamaatregelen een heel andere betekenis gekregen. Even een knuffel geven aan je opa of oma mocht opeens niet meer. En de meest normale dingen als iemand een hand of high five geven mocht ook opeens niet meer. Clubavonden werden afgelast en ook andere gemeente activiteiten gingen niet door. Voor veel mensen is het een zware tijd geweest met veel sociale afstand tot andere mensen. Wij hebben gemerkt hoe belangrijk het is om echt contact te kunnen maken en hoe waardevol het is om een gesprek met iemand te kunnen voeren.

Tijdens de VBW willen wij nadenken hoe we echt contact kunnen krijgen met God. Je denkt misschien ik kan God helemaal niet zien, hoe maak ik dan contact? Tijdens de VBW gaan we dat ontdekken en willen we samen op zoek gaan naar God!

De Bijbelverhalen waar we over gaan horen komen uit het Bijbelboek Handelingen. In dit boek staan geschiedenissen die gebeurd zijn ná de hemelvaart van Jezus naar Zijn Vader. In Handelingen lezen we hoe God werkt om mensen te laten delen in het contact met Hem.

Themalied
Ook hoort er in deze week weer een mooi themalied bij! Nieuwsgierig?
Bekijk hier het filmpje.

Gebedsbrief
Klik hier om de gebedsbrief te downloaden. Deze gebedsbrief is niet alleen voor medewerkers/vrijwilligers van de VBW maar voor de hele gemeente. Bidt u mee voor de VBW?

Vrijwilligers gezocht!
Wij zoeken nog vrijwilligers om mee te helpen tijdens het ochtendprogramma van de VBW, wil jij meehelpen of ken je iemand die mee wil helpen?
Meld je dan aan via jeugdraad@hervormdlangbroek.nl óf stuur een appje naar 06 2693 1924.

Klik hier voor drie extra Bijbelverhalen!
Programma Ochtend
Programma Avond