FAQ items aan het laden...

Reserveren Hervormd Centrum

Reserveren Hervormd Centrum2022-09-23T11:35:21+00:00

Het Hervormd Centrum is een van de gebouwen die onze gemeente bezit. Dit gebouw kunt u huren voor diverse gelegenheden.
Op deze pagina kunt u het Hervormd Centrum reserveren. Meer informatie over het Hervormd Centrum kunt u vinden op de pagina Hervormd Centrum. Vragen m.b.t. het Hervormd Centrum kunt u mailen naar hervormdcentrum@hervormdlangbroek.nl of bellen naar 06 2524 6337.

Voor meer informatie met betrekking tot de richtlijnen van het RIVM, verwijzen we u naar de knop hier rechtsonder.

Protocol coronamaatregelen

Legenda

Zaal 1 Zaal 2 Bibliotheek (vergaderzaal) Jeugdhonk Aula
Klik op de zaal voor meer info
Plattegrond

Hervormd Centrum reserveren voor binnen kerkelijke activiteiten

Voor alle binnen kerkelijke activiteiten kunt u direct een reservering maken vanuit uw digitale agenda. Dit werkt als volgt. In uw digitale agenda maakt u een afspraak aan, vervolgens nodigt u een van de zalen met het bijbehorende mail adres uit. U slaat de afspraak op, en het verzoek wordt gestuurd naar de agenda van het Hervormd Centrum.

Op de dag dat u de ruimte gereserveerd heeft kunt u de sleutel ophalen. Bij wie dit is wordt doorgegeven door beheerder. Nadat u de ruimte gebruikt hebt, kunt u de sleutel weer inleveren bij dezelfde persoon.

Let op: u huurt enkel de ruimte, dit betekent dat u zelf de ruimte weer netjes schoon en opgeruimd moet achterlaten.

Stap 1
In de hierboven getoonde agenda kunt u zien wanneer een ruimte beschikbaar is. Het kan zijn dat de ruimte die u wilt niet beschikbaar is, maar dat wellicht een andere ruimte die ook geschikt is, wel beschikbaar is.

Stap 2
Er zijn twee mogelijkheden om via uw eigen digitale agenda een ruimte te reserveren. Dit is afhankelijk van welke digitale agenda u gebruik maakt.

Optie 1: Maakt u zelf geen gebruik van een Google agenda (u maakt bijvoorbeeld gebruik van een Outlook of Apple agenda), dan kunt u een uitnodiging sturen naar hervormdcentrumlangbroek@gmail.com . Geef bij de locatie van de uitnodiging aan welk zaal u wilt huren. De beheerder plaatst vervolgens de afspraak in de agenda van de betreffende ruimte.

Optie 2: Maakt u zelf wel gebruik van een Google agenda (u heeft een Google agenda als uw email adres eindigt op @gmail.com), maak dan in uw eigen digitale agenda een afspraak aan en nodig vervolgens de ruimte uit voor de afspraak zoals u ook andere mensen uitnodigt. Met onderstaande email adressen kunt u een of meer zalen uitnodigen.

Aula:
s61act8l262ea7b4arm1r59b34@group.calendar.google.com

Bibliotheek (vergaderzaal):
dmtb9b7m0p4h2s50nb1i50duns@group.calendar.google.com

Jeugdhonk
:
uvekg0blpm820d3ok3mf4dp9dc@group.calendar.google.com

Zaal 1
:
m0qasji4t3od2al9v1dep2dnn8@group.calendar.google.com

Zaal 2
:
2ambr92g8vej39omrm5od76nc4@group.calendar.google.com

Stap 3
Nadat u de afspraak heeft verzonden naar de agenda bevestigd de beheerder zo spoedig mogelijk de afspraak. De ruimte is gereserveerd.

Hervormd Centrum reserveren voor buiten kerkelijke activiteiten

Het digitaal reserveren is bedoeld voor alle buiten kerkelijke activiteiten. Aan het reserveren van het Hervormd Centrum zijn kosten verbonden. Deze kunt u hier inzien. Lees alvorens u een reservering maakt eerst ons huishoudelijk reglement.

Op de dag dat u de ruimte gereserveerd heeft kunt u de sleutel ophalen. Bij wie dit is wordt doorgegeven door beheerder. Nadat u de ruimte gebruikt hebt, kunt u de sleutel weer op deze locatie inleveren.

Let op: u huurt enkel de ruimte, dit betekent dat u zelf de ruimte weer netjes schoon en opgeruimd moet achterlaten.

Stap 1: Beschikbaarheid ruimte
In de hierboven getoonde agenda kunt u zien wanneer een ruimte beschikbaar is. Het kan zijn dat de ruimte die u wilt niet beschikbaar is, maar dat wellicht een andere ruimte die ook geschikt is, wel beschikbaar is.

Stap 2: Doorgeven reservering
Via onderstaande knoppen kunt u de reservering doorgeven.

Reserveren Hervormd Centrum

Stap 3: Bevestiging reservering
Nadat het formulier is verzonden sturen we zo spoedig mogelijk een bevestiging van de reservering.

Informatie over de zalen

Zaal 1

Zaal 1 is de eerste zaal vanaf de Brink gezien. In deze zaal is ruimte voor 50 mensen met bijbehorend stoelen en tafels. De zaal is voorzien van een vaste beamer met een vast scherm aan de muur. Voor in de zaal is een aansluiting voor een microfoon en in de zaal zijn speakers aanwezig om dit geluid te versterken.

Zaal 2

Zaal 2 is de tweede zaal vanaf de Brink gezien. In deze zaal is ruimte voor 50 mensen met bijbehorend stoelen en tafels. De zaal is aansluitend op de keuken. Vanuit deze zaal is direct toegang op de keuken middels een deur en een luik.

Keuken
De keuken naast zaal 2 is inbegrepen bij de huur van zaal 1 of zaal 2. In deze keuken kunt u het volgende vinden. Een groot koffiezet apparaat, vaatwasmachine, grote koelkast, borden, bestek, kop en schotels, bekers, dienbladen, 2 warmhoud stellen, spoelbak, vaatdoeken, schoonmaakmiddelen en stofzuiger.

Bibiliotheek (vergaderzaal)

De bibliotheek wordt ook gebruik als vergaderzaal. In deze ruimte is plaats voor 20 mensen.

Jeugdhonk

Het jeugdhonk is de laatste zaal vanaf de Brink. Deze ruimte kent een begane grond en een eerste verdieping. Op de begane grond is ruimte voor 25 mensen. Op de eerste verdieping is ruimte voor 20 mensen. Op de begane grond is een beamer met geluid installatie aanwezig. Daarnaast is hier een bar waar drinken geschonken kan worden. Hier is een koffieapparaat, koelkast, gootsteen en bekers.

Aula

Plattegrond Hervormd Centrum