FAQ items aan het laden...

Bibliotheek

Bibliotheek2021-12-01T18:54:49+00:00

Leesplezier voor iedereen

We blijven, alleen op dinsdag, open van 15:20-16:20 uur. Waarbij we werken met tijdssloten van 10 minuten. Waarin er 2 personen/gezinnen per tijdsslot kunnen worden ingedeeld. Wat betekent dat er 12 personen/ gezinnen per dinsdag ingedeeld kunnen worden. Om zo drukte in de bieb te voorkomen.

Wat moet u doen?
Zodra u naar de bieb wilt komen, stuurt u een mail naar het volgende mailadres; bibliotheek@hervormdlangbroek.nl.
Dan delen wij u in een tijdsslot van 10 minuten in. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Zodra het maximum van 12 personen/gezinnen is bereikt, wordt u
doorgeschoven naar de week erna. Wanneer u gemaild heeft krijgt u reactie via de mail, met de datum en tijd dat u aan de beurt bent.
Graag vragen wij u om uiterlijk vóór zaterdag(de zaterdag voor de dinsdag dat u wilt komen) ons te mailen, zodat wij genoeg tijd hebben om dit te verwerken.

U heeft geen mailadres, wat moet u doen?
Als u geen mailadres heeft, dan kunt u ook bellen om een afspraak te maken. U kunt bellen naar het nummer; 06-45581387.

Boetes
Voorlopig delen we geen boetes uit, aangezien u er niets aan kunt doen dat u niet kunt komen. Daarom willen wij u ook vragen om meer boeken mee te nemen dan u deed. Zodat u minder vaak naar onze bibliotheek hoeft te komen. Op deze manier geven we zoveel mogelijk mensen de kans om naar de bieb te komen. Aan het aantal te lenen boeken zit uiteraard wel een maximum lenen.
– 1 persoon: max. 5 boeken
– 2 personen: max. 10 boeken
– Gezin: max. 20 boeken

Heeft u nog vragen? Mail gerust even naar; bibliotheek@hervormdlangbroek.nl. We hopen u zo snel mogelijk te zien in de bieb!

Het uitlenen van boeken kost (per jaar)
Jaarabonnement voor 1 persoon: € 10 euro
Jaarabonnement voor 2 personen: € 20 euro
Jaarabonnement voor 3 personen en meer: € 30 euro

Meer informatie