FAQ items aan het laden...

Tienerclub TOV

Tienerclub TOV2019-01-17T18:46:27+00:00

Vanaf 12 jaar

Oke, daar zit je dan. Op vrijdagavond op de bank. Eigenlijk moet je huiswerk doen (geen zin). Je hebt een boek bij de hand (saai) en op de tv is ook al niks leuks te zien. En je zak chips is leeg.

Eigenlijk had je best zin om iets leuks met je vrienden te doen. Om samen te praten over gezellige, maar ook serieuze onderwerpen, wat te drinken, actief te zijn en te sporten. Maar ja, je vrienden zijn er niet, want die zitten op de tienerclub!!

Nou, dan kom JIJ toch ook!!?

We beginnen het seizoen altijd met een superleuk startersweekend. Dan kunnen we elkaar als tieners en als leiding wat beter leren kennen. Verder organiseren we andere leuke avonden tussendoor, zoals bijv.: een kerstdiner, een sportavond, een concert, de TOV HGJB-avond en de laatste avond van het jaar maken we er ook wat gezelligs van.

De “normale” TOV- avonden zijn vrijdagavond om de 14 dagen van 19.30 uur tot 21.00 uur in het Hervormd Centrum. We beginnen met het serieuze gedeelte. We praten over God en allerlei onderwerpen die we als tieners in het dagelijkse leven tegenkomen. Daarna hebben we pauze. En na het drinken en de chips/snoep gaan we verder met een spel. Kortom, ben JIJ tussen de 12 en 16 jaar oud, kom dan gezellig eens kijken op onze club!!