FAQ items aan het laden...

John en Marjan Lindhout

John en Marjan Lindhout2020-11-16T13:07:06+00:00

Uitgezonden door de GZB

Sinds 2019 ondersteunen we vanuit onze gemeente de GZB-zendingswerkers John en Marjan Lindhout in Nicaragua. Er is in Nicaragua veel armoede en geweld en er zijn veel gebroken gezinnen. Veel mensen kennen veel ellende en hebben geen hoop voor de toekomst. John en Marjan Lindhout helpen drie jonge lokale gemeentes met de toerusting van de voorgangers en met het opzetten van het kinderwerk. Ze zullen de jongeren begeleiden tijdens de kinder- en tienerprogramma’s daar. Ook brengen ze het Evangelie in de achterstandswijken. Ze vertellen de mensen over het verzoenende werk van de Heere Jezus en bieden hen hoop.

Het coronavirus geeft onzekerheid over wat komen kan en geeft ook moed om het Evangelie te delen. Gods Geest zet wereldwijd mensen aan om te troosten, te bemoedigen en hulp te bieden. Het zendingswerk van de GZB gaat door, ook al zijn verschillende zendingswerkers teruggehaald naar Nederland, zoals Anneleen van Doorn. Zij helpt nu vanuit Nederland de kerk in Nicaragua. John en Marjan Lindhout zijn ook even teruggeweest, maar zijn inmiddels weer aan het werk in Nicaragua. Ze hebben destijds een videoboodschap gemaakt die hier te bekijken is.

Het is belangrijk dat u het zendingswerk blijft steunen, daarom willen we u oproepen om te blijven bidden, en te blijven geven, via het zendingsbusje, zodat het zendingswerk door kan gaan. U kunt uw bijdrage aan het zendingsbusje digitaal geven via deze link of door bijgevoegde QR code te scannen. U kunt John en Marjan ook steunen door hun Zendingsmaatje te worden. Bid, leef en geef met hen mee!

Hartelijk dank voor uw gebed en uw steun voor het zendingswerk in Nicaragua.