FAQ items aan het laden...

John en Marjan Lindhout

John en Marjan Lindhout2022-11-07T14:55:42+00:00

Uitgezonden door de GZB

Sinds 2019 ondersteunen we vanuit onze gemeente de GZB-zendingswerkers John en Marjan Lindhout in Nicaragua. Er is in Nicaragua veel armoede en geweld en er zijn veel gebroken gezinnen. Veel mensen kennen veel ellende en hebben geen hoop voor de toekomst. John en Marjan Lindhout helpen drie jonge lokale gemeentes met de toerusting van de voorgangers en met het opzetten van het kinderwerk. Ze zullen de jongeren begeleiden tijdens de kinder- en tienerprogramma’s daar. Ook brengen ze het Evangelie in de achterstandswijken. Ze vertellen de mensen over het verzoenende werk van de Heere Jezus en bieden hen hoop.

‘Het emotioneert me telkens weer hoe mensen in nood God groot maken’
“Door naast de mensen te gaan staan, tijd te hebben, te luisteren, er te zijn, met elkaar te lachen en te huilen, ontvang ik heel veel vreugde,” vertelt Marjan Lindhout. Met haar man John woont ze als GZB-zendingswerker in Nicaragua. Het begrip ‘ontvangen’ kreeg hier voor haar een nieuwe lading. En het land ervaart ze als een warme deken om zich heen. Wat komt er zoal kijken bij zending in Nicaragua? Dat kunt u beluisteren in de GZB-podcast die te vinden is op www.gzb.nl/podcast. Bent u na het beluisteren van de podcast geraakt door het verhaal van Marjan en wilt u het werk in Nicaragua steunen? Word dan hun Zendingsmaatje via www.zendingsmaatje.nl.

Het is belangrijk dat u het zendingswerk blijft steunen, daarom willen we u oproepen om te blijven bidden, en te blijven geven, via het zendingsbusje, zodat het zendingswerk door kan gaan. U kunt uw bijdrage aan het zendingsbusje digitaal geven via deze link of door bijgevoegde QR code te scannen. U kunt John en Marjan ook steunen door hun Zendingsmaatje te worden. Bid, leef en geef met hen mee!

Hartelijk dank voor uw gebed en uw steun voor het zendingswerk in Nicaragua.