~ Bericht ~

ma 12-mrt Voorjaarsschoonmaak

Zaterdag 10 maart jl. was het zover. De grote schoonmaak van de kerk en groot onderhoud van de bomen op de begraafplaats. Om half negen meldden zich rond de 35 ervaren schoonmakers in de consistorie om onder het genot van een lekker kopje koffie de taakverdeling door te nemen. Vervolgens werd er urenlang gezeemd, gezogen, gelachen, geklopt, gesopt, gesnoeid, gepraat, gezwabberd, geveegd, gezaagd, geklommen, geharkt, geboend. Het resultaat mocht er zijn: een blinkend interieur van onze mooie kerk, verbeterde toegankelijkheid van de zijportalen en een goed onderhouden begraafplaats.

Het college van kerkrentmeesters wil alle vrijwilligers die op welke manier een bijdrage geleverd hebben hartelijk danken voor hun geweldige inzet. Ook hierin hebben we laten zien dat we samen gemeente zijn. Nogmaals dank!